Categories
Novosti Vijesti BiH

Nove usluge na Petrol stanicama

Uz besplatan internet kupci sada mogu koristiti usluge kopiranja, slanja faksimila i štampanja po veoma povoljnim cijenama.  Tako su Petrol benzinske pumpe postale jedinstveno mjesto gdje osim goriva vrhunskog kvaliteta kupci i posjetioci mogu predahnuti od putovanja i obaviti poslovne obaveze u potpunosti.

Nakon što je u decembru u upotrebu pušten besplatan pristup bežičnom internetu na ukupno 17 benzinskih servisa, Petrol BH Oil Company d.o.o., članica grupe Petrol, je u ovu godinu zakoračio još spremniji da pruži potpunu uslugu svojim vjernim kupcima.

„Izgradnja robne marke Petrol se nastavlja kako smo i obećali. Kvalitet, sigurnost, stabilnost i usmjerenost prema kupcu je naše trajno opredjeljenje i evo nas na početku 2012. godine sa dodatnim uslugama,“ izjavio je Aleksandar Malahovsky, direktor Petrol BH Oil Company d.o.o., te u nastavku dodao: „Naše poslovanje se bazira na uspostavi što efikasnije organizacije rada u svim segmentima poslovanja, a da bi to ostvarili naš zadatak je što više ispuniti očekivanja tržišta.“