Categories
Noviteti Novosti

FIAT 500 Pink Ribbon

FIAT ima dosta problema sa prodajom modela 500 u SAD, koji se manifestiraju kroz probleme sa dilerima, pa sve do loših marketinških poteza. Jedan od posljednjih problema u nizu je slaba marketinška kampanja povezana sa reklamnim spotom u kojem FIAT 500 promovira Jenifer Lopez. Nije nam jasno šta se inteligentnim Amerikancima nije svidjelo, a spot možete sami pronaći na netu, pa prosudite.

 

 

Ipak, činjenica je da će FIAT-u trebati dosta vremena i živaca kako bi model 500 promovirao na pravi način. Nevezano za loše vijesti, FIAT je za tržište SAD predstavio posebnu verziju modela 500 pod nazivom Pink Ribbon, čija će prodaja pomoći u borbi protiv raka dojke. Specijalnih 250 komada ovog modela odlikuje posebna srebrna boja sa mnogo detalja u ružičastoj boji, poput bočne trake na vozilu, ružičastih traka u unutrašnjosti, na privjesku ključa…

Model će se prodavati po cijeni od 22.500 dolara,  a FIAT će donirati 1.000 dolara po svakom prodatom automobilu. Ipak, bez razloga na prodaju FIAT će američkom Centra za istraživanje raka dojke donirati 50.000 dolara.