Categories
Novosti

Bluelink sistem za Hyundai

Hyundai je javnosti predstavio detalje koji se odnose na novi BlueLink informaciono zabavni sistem. Novi sistem koji će se ugrađivati u vozila ovog proizvođača će se zvanično pojaviti sa 2012 Sonata modelom kao i Veloster modelom sa troje vrata, dok će od 2013. godine svoje mjesto naći u gotovo svakom modelu ovog proizvođača.

Hyundai je najavio da će BlueLink platforma ponuditi više od 30 jedinstvenih karakteristika uključujući bezbjedonosne i servise za povezivanje. Ovaj sistem će biti dostupan sa tri paketa i to Assurance, Essential i Guidance. Osnovna verzija BlueLink Assurance donosi automatsku notifikaciju sudara i pomoć u tom slučaju. Ovaj sistem će upozoriti centar za reagiranje da se nezgoda dogodila pri čemu se uspostavlja glasovna komunikacija radi obezbjeđivanja kritičnih informacija.

Sistem će biti od velike pomoći i kada vozilo ne funkcionira kako treba i kada je potrebno da kontaktirate specijalni servis. SOS Emergency Assistance je još jedan zgodan sistem koji omogućava da pozivete hitnu pomoć pritiskom jednog tastera.