Categories
Novosti Vijesti BiH

Među najboljih 100 VW servisa i dva iz BiH

0005Volkswagen je nagradio svojih 100 najboljih evropskih servisnih partnera sa prestižnom plaketom za kvalitet „Volkswagen Service Quality Award (VSQA)“. Prilikom dodjele nagrada dodijeljene su nagrade onim servisnim radionicama koje su u proteklih 12 mjeseci imale najbolju kvalitetu servisne usluge i najbolje rezultate u segmentu vezivanja kupca i njegovog zadovoljstva. Među najboljih 100 Volkswagen servisa u Evropi našla su se i 2 bh. partnera: Berlina iz Bihaća i Jelić auto iz Mostara.

Volkswagen Service Quality Award nagrada počela se dodjeljivati 2008. godine. Već petu godinu za redompobijedila je auto kuća Csermely izBalatonfüred-a u Mađarskoj. Među ovogodišnjim pobjednicima našli su se i servisne radionice iz Njemačke, Engleske, Danske, Luksemburga i Slovenije, koji su po treći odnosno četvrti put nosioci ove prestižne nagrade.Zbog toga što konstantno, godinu za godinom, održavaju kvalitet na najvišem nivou, osam servisnih partnera je ušlo u tzv. „Kuću slavnih“. Kuća slavnih je novitet, radi se naime o virtualnoj auto kući u kojoj će biti objelodanjeni oni servisni partneri koji tri i više godina za redom dolaze u izbor 100 najboljih Volkswagen servisnih partnera.

Michael Horn, direktor Volkswagen postprodaje pohvalio je prilikom dodjele nagrada čvrstu opredjeljenost učesnika ističući:„Održivi uspjeh može funkcionirati samo na temeljima izvrsne usluge i visokog zadovoljstva kupca. Do 2018.godine želimo upravo u ovim segmentima biti u samom vrhu. Obzirom na rezultate i kontinuirano pozitivan napredak potpuno sam siguran da to i možemo“.

„Izvrstan kvalitet je odlučujući faktor zadovoljstva kupca uslugom u servisu. Raduje nas da smo i ove godine imali svoje predstavnike na ovoj svečanoj ceremoniji i da ćemo i dalje biti među najboljih 100 u Evropi“, rekao je Omer Kozadra, rukovodilac postprodaje ASA AUTO-a.

One reply on “Među najboljih 100 VW servisa i dva iz BiH”

Comments are closed.