Categories
Noviteti Novosti

BMW M3 DTM Champion Edition

BMW M GmbH proslavlja ostvareni uspjeh u DTM šampionatu predstavljanjem modela BMW M3 DTM Champion Edition. Oponašajući izgled Spenglerovog trkaćeg automobila, ovo posebno izdanje raspoloživo je isključivo u boji Frozen Black metallic, dok karbonski dodaci, različiti tamno kromirani elementi, mat crni naplaci i dijelovi preuzeti s trkaćeg vozila također otkrivaju njegove bliske veze sa trijumfalnim modelom BMW M3 DTM.

Karakteristična BMW M traka preko karbonskog krova i poklopca prtljažnika kao i karakterističan logotip dodatno naglašavaju cjelokupan izgled. Ovo posebno izdanje nudi i brojne dodatke u unutrašnjosti kao što su upravljač presvučen Alcantarom, ručica mjenjača s karakterističnom oznakom M Power i oprema od kože Novillo s oznakama momčadi u kontrastnoj boji Palladium Silver.

Tehnički elementi kao što su paket Competition, M Drive, M DCT Drivelogic i paket M Driver jasno naglašavaju kako je fokus ovog vozila stavljen na vrhunsku kvalitetu izvedbe, u svakom smislu. Oprema modela također uključuje navigacijski sustav Professional, grijana sjedala i sustav Park Distance Control. BMW M će ponuditi ukupno 54 primjeraka posebne izvedbe M3 DTM Champion edition, koji će biti raspoloživi na različitim tržištima širom svijeta. Ponosni vlasnici ovog rariteta imat će mogućnost sudjelovanja na treningu vožnje BMW M Fascination Nordschelife koji će se održati pod budnim okom Brune Spenglera.

BMW M3 DTM Champion Edition proizvodit će se u BMW tvornici u Regensburgu i u tvornici BMW M GmbH od februara sljedeće godine. Očekivana cijena za njemačko tržište počinje od 99.000 eura.