Categories
Noviteti Novosti

Električni Citroen Berlingo

Citroen predstavlja električni Berlingo na Salonu u Hannoveru. Ova privredna varijanta namijenjena je profesionalcima te zajedno s modelom C-ZERO dokazuje posvećenost francuske marke proizvodnji električnih vozila. Utemeljen na najnovijoj generaciji Citroen Berlingo, ovaj model primjenjuje najnovija tehnološka dostignuća i zadržava sve prednosti što ih imaju ostale izvedbe u gami: do 4,1 m3 korisne zapremine i 685 kg nosivosti.

Prisutan na tržištu električnih vozila već više od dvadesetak godina, kao i na tržištu lakih gospodarskih vozila s C 15, C 25 i Berlingom prve generacije, Citroen na Salonu u Hanoveru prvi put predstavlja električni Berlingo. Dolazak te nove izvedbe ponovno dokazuje želju Marke da smanji emisije stakleničkih plinova. Citroen u paleti nudi i brojne verzije s ugrađenom mikrohibridnom tehnologijom e-HDi te tehnologijom Hybrid4 na modelu DS5.

 

Električni Berlingo namijenjen je profesionalcima jer odgovara na sve njihove potrebe, posebno sa  velikom mogućnošću utovara, kako u korisnoj zapremini tako i nosivosti. Usto, omogućuje kompanijama da šire pozitivnu sliku o sebi i pokažu kako aktivno čuvaju okolinu.