Categories
Novosti Vijesti BiH

Hyundai testne vožnje održane i u Vitezu

Nakon uspješno održanog Experience Hyundai Test Day u Banja Luci, građani Viteza 07. jula imali su priliku da  dožive Hyundai, da testiraju modele poput Elantre, Velostera, i40, ix35 ali naravno zvjezda je bio novi i30. Experience Hyundai Test Day se održao ispred prodajnog centra Automerc Škoro kao jednog od zastupnika Hyundaija u distributerskoj mreži BiH.

Iako je i ovaj event praćen visokom temperaturom, građani su se odazvali u velikom broju, te su sa strpljenjem čekali da rezervišu svoje termine i svoj red da testiraju  njima interesantne i odgovarajuće modele. Jedno je bilo očigledno najviše pažnje plijenio je novi i30 što nije iznenađenje jer je isti tek nedavno stigao na naše tržište, ali i za Elantru, ix35 te neobičnog Velostera.

Experience Hyundai »Test Day« Vitez je podržan od strane društveno političke zajednice SBK kao i od uvaženih poslovnih subjekata. AC Škoro je za potencijalne kupce obezbjedio dodatni pri kupovini, polisu BSO Osiguranja uz dodatno osuguranje stakala…Experience Hyundai test day predstavlja globalnu, ali i strategiju Hyundai-a u BiH koja je okrenuta ka kupcu koji zna šta želi, kupcu koji želi više, koji se ne boji misliti drugačije te koji na kraju uz sve to stvara nove mogućnosti! Hyundai želi biti vaš životni partner i više.