Categories
Novosti

Hyundai otvorio fudbalske fan parkove

Hyundai kao zvanični automobilski sponzor ovogodišnjeg Evropskog prvenstva u fudbalu uporedo sa početkom ovog velikog sportskog događaja otvorio je vrata svojih fan parkova širom Evrope. Hyundai fan parkovi otvoreni su u osam Evropskih gradova od Madrida do Moskve i pružaju navijačima  svih uzrasta mogućnost za odličnu zabavu prije, u toku i poslije fudbalskih mečeva.

 

 

U centru pažnje fudbalskih fanova širom svijeta ovog leta bit će Evropsko prvenstvo u fudbalu koje je upravo u toku. Hyundai kao zvanični automobilski sponzor ovogodišnjeg Evropskog prvenstva u fudbalu u osam gradova širom Evrope otvorio je svoje fan parkove u kojima će fudbalski fanovi moći da prate utakmice svojih omiljenih timova, da u odličnoj atmosferi navijaju za njih ali i da se zabave prije i poslije svake utakmice.

Hyundai fan parkovi će za vreme ovogodišnjeg Evropskog prvenstva u fudbalu biti otvoreni u sljedećim gradovima i zemljama: Prag /Češka republika/, Pariz /Francuska/, Dortmund i Berlin /Njemačka/, Torino /Italija/, Moskva i Sankt Peterburg /Rusija/ i Španija. Hyundai fan parkovi su otvoreni 8. juna kada je i počelo Evropsko prvenstvo u fudbalu i tokom cijelog prvenstva predstvaljat će odlično mjesto za praćenje utakmica, navijanje i zabavu svih ljubitelja fudbala.