Categories
Novosti Vijesti BiH

PSC Mobi novi diler Citroena u Sarajevu

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKompanija PSC Mobi, vođena uspjehom koji iz godine u godinu niže sa Suzuki brendom u Bosni i Hercegovini, proširuje svoje poslovanje na jedan od najjačih brendova starog kontinenta, pojam luksuza, udobnosti, gracioznosti dizajna marku vozila Citroen. Adresa dosad najvećeg Citroen prodajnog salona u Bosni i Hercegovini je Ive Andrića broj 13, opština Novi grad u Sarajevu.

Moderno opremljen po Citroenovim standardima prodajno-izložbeni salon vozila i dodatne opreme veličine od preko 700 kvadratnih metara čini već u startu Citroen PSC Mobi najatraktivnijim i najvećim izložbenim prostorom u BiH. Najsavremeniji alati za servis, servisni centar koji će moći primiti i do 20 vozila istovremeno, najbolje akcijske cijene za nova vozila, atraktivne i primamljive servisne akcije, uvijek preko 30 vozila u izložbenom prostoru samo su neke od stvari koje ćete moći uživati već u startu u našem objektu.

Kompanija PSC Mobi i njeni uposlenici su se već pokazali kao povjerljivi saradnici i dragi prijatelji u prodaji i održavanju vozila iz Suzuki proizvodnog programa, koji rade od 2009 godine, te su uspjeli ostvariti i više nego zavidne rezultate u prodaji, pa čine 65 posto prodaje Suzuki marke vozila za BiH.