Categories
Novosti Vijesti BiH

Ford zna da prijateljstvo vrijedi

F Autocentar je organizovao specijalnu prodajnu promociju Ford KA modela, nazvanu 4KA 4U. Uz Ka prepoznatljivo moderan stil ide i savremen način prodaje koji se  komunicira putem Facebook Fan Page-a motivirajući prijatelje da se udruže i tako ostvare popust do 3.000 KM za Ka model sa obećavajućim paketom opreme, koja nadopunjava ovaj  mali, bucmasti i sigurni automobil.

Fordov kinetički dizajn stvorio je novo  hrabro i moderno vozilo sa  dinamičnim i izražajnim stilom – velika štop svjetla u kombinaciji sa prednjom rešetkom izgleda kao da vam se smješka, a instrument tabla, dvobojna sjedišta, zaigrana centralna konzola i maštoviti detalji, kao što je tatoo,  savršen su spoj savremenih, klasičnih i funky elemenata koji ćete teško naći u drugim automobilima ove klase.

I Bond djevojka, Olga Kurylenko jurila je u Ford Ka u  filmu „Quantum of Solace“ (Zrno utjehe) kroz uske uličice, kale i sokake, a Ka je bio svoj na svom.

http://www.youtube.com/watch?v=WITsXX7H4CA

Ako želite da budete vlasnici funky, prijateljskog, pustolovnog, zabavnog gradskog automobila punog duha, onda je Ford KA vaš izbor,  a uz odličan popust koji daje F-AC  možete to da postanete prije nego što ste mislili.