Categories
Novosti Vijesti BiH

Peugeot 12. put na Sajmu automobila u Banjoj Luci

Verano Motors, ovlašteni Peugeot koncesionar iz Banja Luke, već 12-i put tradicionalno učestvuje na Sajmu automobila, prezentuje najnovije modele i nastoji omogućiti posjetiocima da po specijalnim uslovima postanu vlasnici jednog od njih.

“Sajam smatramo dobrom prilikom da predstavimo bogatu ponudu naših vozila. Ove godine, pored specijalnih sajamskih uslova, promovišemo četverogodišnju garanciju na novim putničkim vozilima, potvrdu uspješne priče sa 508, te dolazak novog, redizajniranog 308, modela koji je od nedavno dostigao milioniti prozvedeni primjerak. Kako bi se posjetioci mogli uvjeriti u kvalitet Peugeot vozila svi će imati priliku da saznaju više informacija o modelu koji ih zanima te da za vrijeme trajanja sajma urade i testne vožnje”, istakao je Slađenko Galić, direktor kompanije Verano Motors Banja Luka, ovlaštenog Peugeot koncesionara.

 

Verano Motors je na tržištu Bosne i Hercegovine od 2000. godine. Kao ovlašteni koncesionar nudi kompletnu gamu Peugeot vozila u svom modernom prodajno servisnom objektu.

Posjetioci Sajma će od 5. do 10. oktobra imati priliku da upoznaju nove Peugeot modele i da postanu vlasnici “lava” po specijalnim sajamskim cijenama uz mnogobrojne pogodnost. Svi posjetioci Peugeot štanda imaju priliku da učestvuju u nagradnoj igri i osvoje vrijedne nagrade koje je obezbjedio Verano Motors.