Categories
Novosti Vijesti BiH

Atraktivna akcija u F-Autocentru Mostar

F-AC Mostar,  svojim stalnim i potencijalnim klijentima sa zadovoljstvom predstavlja atraktivnu servisnu akciju, a sa željom da im predstojeće ljetne dane učini što ugodnijim u njihovim ljubimcima na četiri točka. Svi vlasnici Ford, Mazda i Land Rover vozila tokom predstojećeg mjeseca juna imati će priliku provjeriti ispravnost i funkcionalnost klima sistema svojih vozila po nevjerovatno povoljnim uslovima.

Za svega 29,90 KM moguće je izvršiti pregled klima uređaja i dezinfekciju, te punjenje klima sistema Ford, Mazda i Land Rover vozila unutar servisa F-Autocentra, Podružnica Mostar. Također, dotrajale filtere ventilacije moguće je zamijeniti sa popustom od 20 posto.

Ukoliko razmišljate o kupovini novog automobila, ne propustite izuzetno povoljne ljetne uslove kupovine automobilskih brandova: Ford, Mazda i Land Rover, a  koje možete pogledati i testirati u F-AC d.o.o, Podružnica Mostar, na magistralnoj cesti M17. Posjetite prodajno-servisni salon  F-AC Mostar i ne propustite priliku za ugodno druženje sa ljubaznim osobljem koje će vam predstaviti posljednje novitete i ponuditi najbolje rješenje za Vas i Vašeg ljubimca uz neizostavnu uštedu novca.