Categories
Novosti

Dr. Dre u reklami za Chrylser 300C (video)

Chrysler je izdao svoju najnoviju Imported for Detroit reklamu koja prikazuje čuvenog repera Dr. Dre, koji uživa u vožnji potpuno novog 2012 Chrysler 300S modela i specijalnom zvučnom sistemu koji postoji u okviru ovog vozila, a koji potpisuje Dr. Dre.

Reklama nosi naziv Good Things i u njoj vidimo Dr. Drea kako se vozi ulicama Los Anegelesa u 300s modelu u kojem je instaliran Beats by Dr. Dre zvučni sistem. Kako glas u reklami objašnjava dobre stvari ne moraju nužno doći onima koji samo čekaju, već onima koji rade na tome da se one dese.

Model 2011 Chrysler 300 je ponuđen u konfiguracijama sa stražnjim i pogonom na sve točkove pri čemu ovaj automboil pokreće novi Pentastar V6 motor koji razvija 292ks snage i 350Nm obrtnog momenta. Model 2011 300C će pokretati V8 HEMI motor zapremine 5.7L koji karakteriše Fuel Saver tehnologija i koji proizvodi 360ks snage.

Inače, Chrysler je nedavno objavio kako je Audi za model A6 Avant plagirao njegovu reklamu za model 200C sa Eminemom u glavnoj ulozi. Podsjetimo, ova je reklama proglašena jednom od boljih u SAD-u, a propagira povratak Chryslera na puteve stare slave.

http://www.youtube.com/watch?v=K13DjOVGkLk&feature=player_embedded