Categories
Novosti Vijesti BiH

Obnovljeni salon Guma M u Mostaru

Jedna od najvećih Renault Nissan i Dacia koncesija u Bosni i Hercegovini, mostarska Guma M, jučer je i službeno počela djelovati u obnovljenom i proširenom izdanju. Tvrtka Guma M, koja u svojoj petnaestogodišnjoj povijesti zastupa i automobilske brendove Renault, Dacia i Nissan, etablirala se kao jedan od naprofesionalnijih i uslugom najkompletnijih gospodarskih subjekata u gradu na Neretvi. Nakon 10 godina djelovanja na adresi Bišće polje bb, Guma M je u sklopu postojećeg objekta, znatno proširila svoje prodajne i servisne kapacitete.

U novom izdanju, Guma M raspolaže sa preko 1000 kvadratnih metara prodajnog i 800 kvadratnih metara servisnog prostora. Taj prostor je sada adekvatno raspodijeljen na sva tri brenda koja Guma M zastupa. Tako će kupci Renault vozila, svoje buduće limene ljubimce moći razgledati u 450 kvadratnih metara izložbenog prostora, Nissan raspolaže sa 360 kvadratnih metara izložbenog prostora, a Dacia sa 150 kvadratnih metara.

Značaj otvaranja obnovljene koncesije Guma M, potvrdilo je prisustvo brojnih uvaženih osoba iz poslovnog i gospodarskog sektora BiH, kao i uvaženi predstavnici Renault Nissan alijanse; Dinko Terzić – generalni direktor Nissan Adriatic, Frano Šušnjara – komercijalni direktor Renaulta, Nissana i Dacie za Bosnu i Hercegovinu i Branko Grković – komercijalni direktor postprodaje Renaulta, Nissana i Dacie za Bosnu i Hercegovinu.

Guma M u proširenom izdanju sada zapošljava ukupno 40 radnika, od toga 10 radnih mjesta pripada servisnom odjelu, koji će u svakom trenutku svojom stručnošću izvršiti bilo kakav zahvat na automobilu. Obnovljeno Guma M zdanje, urađeno u skladu sa visokim standardima Renault-Nissan alijanse, dodatno učvršćuje svoj položaj u ovom dijelu Bosne i Hercegovine.