Categories
Novosti Vijesti BiH

Akcija postprodaje kompanije ASA AUTO

Kako bi vozači bili sigurni da njihovo vozilo zimske nepogode nisu trajno oštetile na bilo koji način, te kako bi sigurno krenuli u susret proljeću, lider u prodaji novih automobila u Bosni i Hercegovini ASA AUTO preporučuje posjetu ovlaštenim serviserima u periodu 04.-30.04.2011.godine.

„ASA AUTO u mjesecu aprilu organizira marketinšku akciju pod nazivom „Proljetni servis“. U tom periodu, u ovlaštenim servisima, možete besplatno pregledati Vaše vozilo po 14 kontrolnih tačaka koje propisuje proizvođač. Kontrolne tačke vizuelnog pregleda vozila usko su vezane za funkcionalnost i sigurnost vozila: kočioni sistem, upravljački sistem, mjenjač, profil guma, itd.“, ističe Sanela Jusić, marketing menadžerica Postprodaje ASA Auta.

Pored besplatnog pregleda vozila, mjesec april u ovlaštenim servisima Audija, Seata, Škode i Volkswagena, donosi i niz pogodnosti vezanih za ljetne gume renomiranih proizvođača Dunlop i Brigestone. „Priuštite svojim ljubimcima na četiri točka i posebnu njegu koristeći Originalna sredstva za njegu i čišćenje vozila. Potražite informaciju više i o Originalnoj dodatnoj opremi i Life Style proizvodima i ostanite „inn“, te sigurnim koracima krenite u proljetne dane“, dodaje Jusić.