Categories
Novosti Vijesti BiH

Nova Hyundai akcija u BiH

Hyundai Auto BH nastavlja sa ugodnim iznenađenjima za svoje kupce. Naime u saradnji sa ovlaštenom mrežom prodavaca u Bosni i Hercegovini Hyundai je za kupce pripremio novu prodajnu akciju i to samo 48 sati. Dakle, samo 18. i 19. marta svi posjetioci Hyundai salona moći će kupiti redizajnirani i30 po cijeni 19.990 KM. Radi se o najnižoj cijeni ikada za najpopularniji Hyundai u Europi.

Hyundai i30, aktuelni »Best Buy« na BH tržištu, za cijenu od 19.990 KM nudi odličnu opremu što između ostalog podrazumjeva: Servo, klimu, ABS, zračne jastuke i zavjesice, električni paket, alarm, Radio+CD+MP3, trip kompjuter, priključak za iPod isl. Uz to, model pogoni živahni 1.4 benzinski motor sa 109 KS, prema mnogim stručnjacima najbolji početni motor u klasi.

Kao što je poznato Hyundai kupcima potpuno besplatno nudi najbolji program brige (3 x 5) što podrazumjeva pet godina garancije, pet godina mobilne asistencije (pomoći na cesti) i pet godina preventivnih pregleda u ovlaštenim Hyundai servisima.

Hyundai je u saradnji sa finansijskim partnerima za kupce obezbjedio i najpovoljnije uslove finansiranja na leasing uz najnižu kamatnu stopu na tržištu od 6,75%. Za sve kupce koji se odluče na ovakav vid plaćanja, besplatan poklon je kasko osiguranje za prvu godinu.

»Trudimo se da kupcima ponudimo jedinstvene uslove na tržištu. Smatramo da je upravo sada pravo vrijeme za kupovinu novog vozila, stoga smo cijenu našeg najprodavanijeg modela zaista prilagodili kupcima. Kupovinom vozila za nevjerovatnu cijenu (i30 za 19.990 KM) kupci neće dobiti »neopremjljeno« vozilo i slabi motor. Naprotiv dobit će potpunu opremu i ponajbolji motor u klasi. Pozivamo sve koji su u potrazi za kupovinom novog vozila da nas posjete u Hyundai salonima širom Bosne i Hercegovine i na taj način zaista uštede novac. Podsjećam radi se o jedinstvenoj prilici koja će biti aktuelna samo 18. i 19. marta.« – izjavio je Mustafa Čopelj, marketing i PR manager Hyundai Auto BH.

Kao što je poznato Hyundai i30 je prvi predstavnik Hyundai »europske generacije«. Uz dizajn i proizvodnju na starom kontinentu Hyundai i30 posjeduje mnogobrajna priznanja širom Europe, kao i ocjene za maksimalnu sigurnost (pet zvijezdica na euroNCAP testu za sigurnost).

Više informacija potražite u Hyundai salonima širom Bosne i Hercegovine ili na www.hyundai.ba.