Categories
Noviteti Novosti

Infiniti G model 2011

Infiniti je sa modelom M počeo sa obnovom svojih modela za ovu godinu. Ovaj put na red je došao model G, koji dolazi u tri različite karoserijske izvedbe (limuzina, coupe ili kabriolet) i sa pognom na stražnje ili na sve točkove. Novi Infiniti G je zadržao mnoge od tehničkih karakteristika sadašnjeg modela, poput 3,7 V6 benzinca od 320 KS i četiri točka koji se zakreću u istom smjeru, a ova opcija dolazi kao standard u paketu opreme S Premium.

Infiniti je najviše radio na tome da pojednostavi gamu modela G, te da neke opcije koje su se prije morali doplaćivati sada ponudi kao standard.  Tako sada kupci na raspolaganju u seriji imaju sedmobrzinski automatski mjenjač sa ručicama iza upravljača.

Među novitetima treba još spomenuti novi aluminijske felge za coupe i kabriolet, te novu gamu boja za sve modele, uključujući i posebne boju Malbec, što je ustvari crna boja sa crvenom nijansom, a ova boja je prvi put uvedena na Infiniti M modelu. Model G37 ima predloženu cijenu od 45.290 eura, te će se u ovom modelu standardno nuditi aktivna biksenonska prednja svjetla, električno podesiva prednja sjedišta i alu felge od 18 cola.